Almenara: L'alcaldessa d'Almenara demana al President del Govern l'agilitació de la construcció de les esculleres a la Platja Casablanca


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/1/192666_118768/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 25-01-2020
L'alcaldessa d'Almenara demana al President del Govern l'agilitació de la construcció de les esculleres a la Platja Casablanca



Estíbaliz Pérez ha entregat a Pedro Sánchez un dossier amb imatges de la situació actual del front litoral del municipi



L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha demanat aquest matí al president del Govern, Pedro Sánchez, l'agilitació i la realització de les obres de protecció del litoral de la localitat que comprenen la construcció de sis esculleres. Pérez en la visita a Benicarló del president li ha explicat la situació d'Almenara i li ha mostrat un dossier amb fotografies de l'estat de la platja de la localitat que ha revisat el mateix Sánchez una a una i que s'ha quedat el personal de presidència.

Estíbaliz Pérez ha destacat que "he vingut fins a Benicarló per a demanar al president les millores que necessitem, perquè estiga informat de primera mà, i puga ajudar en l'agilitació de les obres estructurals que tanta falta ens fan, i com no, perquè es recupere ràpidament el nostre litoral, qüestió que ha atés el president". De fet l'alcaldessa ha recordat que "insistirem i anem a estar pendents de manera permanent, perquè volem que es realitzen les esculleres, que són la màxima prioritat i necessitat, ja que per exemple, amb elles els danys dels temporals es reduirien de manera notable".

De fet aquesta setmana l'alcaldessa s'ha reunit en el Ministeri de Transició Ecològica amb el subdirector general per a la Protecció de la Costa, Ángel Muñoz, amb l'objectiu d'agilitar aquestes obres que estan ja pendents de licitació i contractació després de culminar tots els estudis i informes necessaris. En aquesta reunió les sensacions van ser positives ja que "sembla que les obres podrien estar ja en marxa dins d'aquest mateix any 2020, la qual cosa seria una gran notícia". No obstant això "estarem molt pendents a poc a poc, tant des d'Almenara com a Madrid, ja que comptarem amb la col·laboració de la diputada socialista Susana Ros i la senadora socialista Ana Belén Edo, que ens van acompanyar en la reunió i estan, com sempre, implicades al 100% amb les necessitats d'Almenara".

A més, també s'ha comunicat a l'alcaldessa Estíbaliz Pérez, que dilluns que ve començaran les obres de neteja en el passeig marítim i litoral d'Almenara, així com l'avaluació dels danys que es vagen observant.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana