Alt Maestrat: Cultura, educació i religió en la Setmana Santa vilafranquina


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/4/184081_111488/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Maestrat | General | 12-04-2019
Cultura, educació i religió en la Setmana Santa vilafranquina






Vilafranca espera la Setmana Santa amb una agenda carregada d'activitats. Així les coses, demà dia 13 el municipi celebra el congrés educatiu EducAcció que enguany porta per lema 'L'actitud és el que compta' i que comptarà amb diverses ponències i conferències sobre diferents models educatius i experiències d'aula.




El diumenge 14, Diumenge de Rams, a les 10.30h serà la Benedicció de Ramos en la plaça d'En Blasc, i la processó i missa que tindrà lloc a l'Església Parroquial Santa Mª Magdalena. A la vesprada, el videoclub acollirà la projecció de les pel·lícules "Los descendientes 2" a les 16h i "Carmen y Lola" a les 18h amb un cinema fòrum amb perspectiva de gènere.




Les activitats continuaran dimecres 17 amb la processó del Calvari que eixirà de l'Església Parroquial Santa Mª Magdalena a les 22h.




El dijous 18, Dijous Sant, a les 19h serà la Missa del Sopar del Senyor a les 19h i l'Hora Santa a les 22h. La jornada del divendres 19 estarà marcada per un gran caràcter religiós amb el Via Crucis en el Calvari a les 11h, la Litúrgia de la Mort del Senyor a les 17h i la Processó del Sant Enterrament a les 22h.




El dissabte les activitats se centraran en una solemne Vigília Pasqual a les 22h a l'Església Parroquial.




Finalment, el diumenge 21, Diumenge de Pasqua de Resurrecció, tindran lloc la missa i la processó de l'Encontre a les 10.30h.




Cal assenyalar que durant les celebracions de Setmana Santa es mantenen les visites guiades als principals monuments i museus del municipi com són el Museu de la Pedra en Sec, l'Església Santa Mª Magdalena i l'Ajuntament. No hi haurà visites el dilluns 15 d'abril. Per a més informació consultar amb l'Oficina de Turisme.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana