Alt Maestrat: El PP de La Serratella proposa invertir en la construcció de dipòsits d'aigua


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/2/222856_140875/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Maestrat | General | 13-02-2024
El PP de La Serratella proposa invertir en la construcció de dipòsits d'aigua

El Partit Popular de La Serratella, amb Alfonso Arín al capdavant del grup municipal, ha proposat a l'alcaldessa de la localitat la inversió dels 180.500 euros concedits per la Diputació Provincial de Castelló, a través del Pla Impulsa, en la construcció dels dipòsits projectats en l'anterior mandat per a aprofitar l'aigua sobrant del Torrent i la zona del cementeri.

'Creiem que la injecció econòmica que ha aprovat Marta Barrachina per a la nostra localitat, 22.000 euros més que els obtinguts durant el passat mandat amb PSOE i Compromís al capdavant de la Diputació, han d'anar destinats a aprofitar els sobrants d'aigua que no s'utilitzen en el nostre municipi tal com nosaltres preveiem durant el nostre mandat'.

Tal com ha relatat Alfonso Arín, 'treballem en la construcció de dipòsits d'acumulació de sobrants de manera que aquesta aigua que no és apta per al consum humà poguera ser útil per a l'ús agrícola'. El projecte 'que era bo llavors continua sent ara', ha declarat el portaveu del PP. 'Per tant, el que demanem és aprofitar el pressupost concedit pel Pla Impulsa de Diputació per a poder-ho fer possible i emplear aquesta aigua amb finalitats agrícoles i ramaderes'.

Per a Arín, 'quinaquier acció encaminada a aprofitar aquest bé comú és necessària i urgent'. És per això que aquesta acció, que permetria donar nous usos a l'aigua dels rentadors que avui es perd, 'és necessària'.

La bateria de propostes presentada pel portaveu del PP a l'Ajuntament de La Serratella contempla a més altres inversions 'que milloraran la vida dels nostres veïns'. Entre elles, la 'pavimentació dels carrers Cap de la Vila, Font i Carcoleros', així com 'la millora dels parcs infantils i el parc de persones majors que tenim al poble', tal com ha relatat Arín.

Juntament amb aquestes accions, el PP planteja a més la millora de la senyalització d'accés al municipi així com la senyalització turística. 'Inversions senzilles però que són necessàries', ha considerat el portaveu del PP.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana