Alt Maestrat: Cap de setmana taurí a Vilafranca amb embolades i música


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227205_144021/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/5/227205_144021/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Alt Maestrat | General | 08-05-2024
Cap de setmana taurí a Vilafranca amb embolades i música

Vilafranca acollirà els dies 31 de maig i 1 de juny un cap de setmana en què els bous seran els principals protagonistes. Sense deixar de banda la festa i la música, la Penya Taurina de Vilafranca ha organitzat una programació per a tots els públics que es desenvoluparà a la plaça de la Constitució.

El divendres començarà amb unes embolades infantils a les 22 h, seguides d'una exhibició d'emboladors amb bous de la ramaderia Hnos. Bellés. Participaran emboladors de diverses regions. A la nit, es realitzarà un memorial a la Disco-Pub Peüc i a la Disco-Pub Manyà amb DJ's locals que amenitzaran la vetllada.

El dissabte iniciarà amb un matinal taurí amb vaques de Hnos. Bellés i l'actuació de la xaranga 'Hereus del Coñac'. Hi haurà una prova de tor cerril de la ramaderia Sancho Davila, seguida d'un dinar de socis. A la tarda, es durà a terme un cercle de vaques de la ramaderia La Paloma, també amenitzat amb música. La jornada conclourà amb l'embolada del tor provat durant la tarda i amb actuacions musicals, tancant així el cap de setmana taurí a Vilafranca.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana