Baix Maestrat: L'executiva de Compromís al Maestrat demana la dimissió dels regidors de Vinaròs que van muntar el seu propi mitjà de comunicació per manipular


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/183222_110741/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 16-03-2019
L'executiva de Compromís al Maestrat demana la dimissió dels regidors de Vinaròs que van muntar el seu propi mitjà de comunicació per manipular

Darrere d'Infomaestrat.com es troben els regidors Luis Gandia, Elisabet Fernández i Carla Miralles entre d'altres



El senador i portaveu local de Compromís a Vinaròs, Jordi Navarrete, ha demanat avui la dimissió dels regidors de Vinaròs que s'han ocultat sota la denominació d'una associació per muntar el seu propi mitjà de comunicació des del qual censurar opinions polítiques, manipular la realitat i tractar d'influir buscant un rèdit electoral entre la ciutadania del Maestrat amb la difusió de notícies que tan sols beneficien al PP.





A l'assemblea de l'Associació Baix Maestrat Comunica del 12 de novembre de 2016, es va triar una junta que gestiona el web infomaestrat.comi que està formada pel regidor i president del PP de Vinaròs, Luis Gandia; el regidor popular Elisabet Fernández iAgustín Molinero, que formava part de la llista popular a les eleccions de 2015. La també secretària general a Vinaròs del PP, Carla Miralles, és la vocal de la Junta. Els lectors no estan advertits d'aquesta evident intencionalitat política de la web.





La publicació reprodueix majoritàriament informacions polítiques, principalment notes de premsa, del PP i del PVI, de sindicats policials i tot allò que puga jugar a favor dels seus interessos electorals a Peníscola, Benicarló i Vinaròs.





El web infomaestrat.com es ven de cara a la ciutadania com un espai d'actualitat del Maestrat i ha estat reconvertida en els últims mesos en un pamflet partidista clarament orientada a erosionar les formacions progressistes dels ajuntaments i Consell mitjançant fake-news i a través d'inventades cartes de lectors en què denuncien la 'desesperació' d'usuaris de l'Hospital de Vinaròs. "Luís Gandia, que dirigeix ​​el mitjà, hauria de donar explicacions de tot això, dimitir dels seus càrrecs per falta d'ètica i si no saben contenir-se, desenxufar la web, per dignitat. No poden creure's que tots els lectors d'aquest mitjà són uns ignorants", ha indicat Navarrete.





Pablo Casado, Miguel Barrachina o el mateix president d'aquesta entitat i director, Lluís Gandia, són els preferits d'un mitjà de comunicació que va arribar a inventar-se una enquesta electoral a Benicarló que en l'extrapolació de regidors sumava 22, per justificar una suposada majoria PP -C 's que prengués l'alcaldia a PSPV i Compromís. Al riure-se'n els lectors d'aquesta circumstància, l'enquesta es va modificar en els perfils socials, fent perdre un regidor dels suposadament obtinguts a Compromís perquè quadrés amb la seua voluntat manipuladora.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana