Baix Maestrat: El PSPV-PSOE exigeix que Bonig i Barrachina dupuren responsabilitats i demanen perd per el ?Infomaestrat gate? i les fake news difoses a travs d'aquest pamflet


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/183231_110749/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Baix Maestrat | General | 16-03-2019
El PSPV-PSOE exigeix que Bonig i Barrachina dupuren responsabilitats i demanen perd per el ?Infomaestrat gate? i les fake news difoses a travs d'aquest pamflet

 El coordinador de campanya del PSPV-PSOE, Ramn Martnez, lamenta que els populars ?porten el gen de la corrupci en el seu ADN i que tamb l'utilitzen per a intentar desinformar i manipular a la ciutadania?.


El coordinador de campanya del PSPV-PSOE a la provncia de Castell, Ramn Martnez, considera ?gravssima? la notcia que s'acaba de publicar, segons la qual, el Partit Popular hauria muntat una associaci per a posar en marxa un diari digital a la comarca del Baix Maestrat que es dedica a parlar b el Partit Popular i a llanar notcies falses, ?fake *news?, per a perjudicar el Govern del Botnic i, molt especialment, al Partit Socialista, llanant bulos i tota classe de falsedats sobre l'Hospital de Vinars i sobretot el que ocorre a Vinars i la seua comarca?. Per aix, exigeixen als responsables autonmics i provincials del PP que ?prenguen cartes en l'assumpte, depuren responsabilitats i demanen perd a la ciutadania?.

s la reacci del responsable de campanya socialista desprs de conixer que el digital Infomaestrat.com es gestiona a travs d'una associaci que va registrar en 2017 el president del PP de Vinars, Llus Gandia, de la qual formen part destacats membres del PP del Baix Maestrat, com la secretria general de Vinars, Carla Miralles, i la regidora, Elisabeth Fernndez.

?Ara entenem?, diu Martnez, ?que el president nacional del PP, Pablo Casado, s'haja passat bona part de la setmana parlant de les ?fake news?, perqu a tenor del publicat, sembla clar que en el PP saben molt sobre com difondre notcies falses a travs de suposats mitjans de comunicaci que en realitat sn plataformes panfletaries i propagandstiques que per a res respecten la deontologia professional que cal exigir a tot mitj de comunicaci?.

Ramn Martnez lamenta ?el joc brut dels populars?, que s obvi que ?porten el gen de la corrupci en el seu ADN, tamb a l'hora de decidir les vies que utilitzen per a crear opini i desinformar a la ciutadania?.

Martnez apel?la al joc net i considera imprescindible que Isabel Bonig i Miguel Barrachina depuren responsabilitats i demanen perd a la ciutadania, ?a la qual s evident que els responsables del PP a la comarca, amb Llus Gandia al capdavant, han subestimat i prets enganyar?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana