Borriol: Marzà: «El trinquet de Borriol és un exemple de les ajudes que assignem als ajuntaments perquè milloren les seues instal·lacions esportives»


 
La Plana al Dia | Borriol | General | 14-11-2018
 

El conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha visitat el trinquet de Borriol amb l’alcalde de la localitat, Silverio Tena, per a conéixer les millores que Esport de la Generalitat està realitzant en les instal·lacions del trinquet.

Les actuacions consisteixen en l’adequació de la façana posterior i lateral, així com d’una part de l’interior deteriorada. També s’ha treballat en la millora de l’accessibilitat als lavabos de la planta baixa i de l’entrada lateral del trinquet, tot per un valor de 76.387 euros, dins del marc de les ajudes en millores d’infraestructures esportives de la Conselleria.

Segons el conseller Vicent Marzà: «El trinquet de Borriol és un exemple de les ajudes que assignem als ajuntaments perquè milloren les seues instal·lacions esportives, una línia d’ajudes específica que vam encetar en 2018 amb 2,5 milions d’euros i que, per a 2019, hem augmentat un 63 % fins als 4 milions».

Aquesta línia d’ajudes preveu inversions en instal·lacions esportives municipals, inversions en municipis amb menys de 2.500 habitants, millores de trinquets i la incorporació d’energies renovables en instal·lacions esportives.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana