Burriana: Retiren l'abandonada font de Quarts de Calatrava


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/11/178785_106934/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/11/178785_106934/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/11/178785_106934/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 08-11-2018
Retiren l'abandonada font de Quarts de Calatrava

L'Ajuntament de Borriana ha retirat la font que presidia el parc de la plaça Quarts de Calatrava. Es tracta d'un element ornamental que el propi equip de govern va reconéixer que estava "abandonada". De fet, en lloc d'albergar aigua, els dos gots estaven emplenats amb terra.

La font era més que una altra cosa, un problema per a via pública. I és que es va construir amb un circuit tancat d'aigua. Però tan tancat era que ni tan sols tenia presa d'aigua i, per tant, eren els operaris de via pública els que havien d'acudir amb un camió cisterna per a omplir-la d'aigua quan aquesta s'havia buidat per a procedir a la seua neteja o la reparació del motor que feia circular l'aigua.

Precisament aquest va ser un altre problema que va patir la font ja que els xiquets tiraven a l'interior dels gots les pedres que trobaven pel parc.

L'equip de govern, malgrat la manca de fonts ornamentals que té la població, va decidir tallar en sec i aquest dimarts a primera hora els operaris de via pública van retirar la font que no tenia aigua, sinó terra.

No obstant això, la retirada de la font s'ha produït quan l'equip de govern encara no té clar quin nou ús se li donarà a aqueix espai que ara queda protegit per tanques. I és que, assegura l'edil de via pública, "estem remenant diferents opcions de mobiliari urbà per a substituir a la font". No obstant això, la idea és instal·lar en aqueixa zona un element de decoració nadalenca i, amb el nou any, ja instal·lar els elements definitius. Serà el "mobiliari urbà que creguem més necessari en la plaça".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana