Burriana: El PSPV genera problemes a empreses per executar obres sense consens previ


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/183496_110975/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/3/183496_110975/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/3/183496_110975/3_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/3/183496_110975/4_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 24-03-2019
El PSPV genera problemes a empreses per executar obres sense consens previ


Empresaris del polígon Chamusa traslladen a Juan Fuster que inversions que podrien ser d?utilitat acaben convertint-se en problemes per la falta de diàleg

L'execució d'obres en el polígon del Camí Chamusa de Borriana ha provocat el malestar de desenes d'empresaris de l'entorn que han vist que la inversió, en lloc de donar servei, ha provocat problemes. Així ho han considerat afectats al candidat del PP a l'alcaldia, Juan Fuster, amb qui s'han reunit per a detallar l'execució d'un projecte ?que haguera sigut de gran utilitat i servei per a els qui se situen en aquest polígon però que, no obstant açò, ha sigut un vertader nyap per a ells?.
Per a Juan Fuster, ?una inversió com aquesta, que arriba de fons autonòmics amb l'objectiu de millorar les condicions del polígon, hauria d'haver-se exposat als empresaris que se situen en el polígon?. D'haver-ho fet, ha considerat el candidat del PP a l'alcaldia, ?ara en lloc de tenir a empresaris molests amb l'obra executada, tindríem a empreses encantades amb la millora que s'ha desenvolupat en l'entorn?.
I per a aconseguir-ho, ?únicament feia mancada voluntat d'asseure's, dialogar, exposar les condicions de l'obra i escoltar les consideracions d'els qui viuen el dia a dia en el polígon?.
La inversió que finança l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) va arrancar el passat any. ?Les obres han comportat un canvi de nivells, elevant les voreres i deixat per sota del nivell a les empreses. Ara, en cas de pluges, la inundació de les naus, tal com adverteixen els empresaris, està servida?.
Així mateix, també denuncien l'estrenyiment de la calçada i les dificultats que els vehicles pateixen ara per a accedir mitjançant rampes a les empreses. ?Un absolut nyap, tal com ens han transmès, que desitgem que no es torne a repetir, perquè és una vertadera llàstima que una obra que podia haver sigut d'utilitat s'haja convertit ara en un maldecap?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana