Burriana: Juan Fuster projecta un Arenal que convertisca Borriana en destí turístic


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185501_112692/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 20-05-2019
Juan Fuster projecta un Arenal que convertisca Borriana en destí turístic


El candidat del PP a l’alcaldia invitarà a la ciutat a definir un sector que “ha d’incorporar jardins, àrees esportives, locals de restauració i també d’oci”

El candidat del PP a l'alcaldia de Borriana convertirà l'Arenal en un “destí turístic de primer ordre que oferisca serveis esportius, àrees d'oci, zones enjardinades i locals de restauració”. “L'Arenal de la platja de Borriana és un sector que hem de desenvolupar, perquè és una oportunitat per a la nostra ciutat que no podem veure abandonat”.
Per açò, tal com assenyala Juan Fuster, “creiem que en s'ha de treballar braç a braç amb la ciutadania per a recuperar els 16.600 m² perduts durant aquest mandat”. “Eixir dels despatxos per a garantir que Borriana guanya i no perd patrimoni”. I, tal com ha indicat el portaveu del PP en la ciutat, “ser capaces de deixar-nos la pell per aconseguir el millor dels futurs, el que mereixen els nostres veïns”.
Per a aconseguir-ho, “vull desenvolupar un estudi que definisca les opcions i alternatives que ofereix l'Arenal, que projecte un passeig per l'avinguda Mediterrània dotat amb zones enjardinades, àrees esportives, locals de restauració i oci per a la ciutadania”. “Perquè cal posar en valor i promocionar aquest sector com a símbol de la riquesa que ha de garantir Borriana als seus veïns, recolzant-nos en fortaleses com els esports nàutics i posant en valor les possibilitats turístiques d'aquesta zona”.
Tal com ha considerat Juan Fuster, “és un privilegi viure a Borriana, és un orgull. I els qui estem convençuts que hem d'aspirar a molt més, volem treballar per aconseguir el que els nostres veïns mereixen”. “Est és un projecte que lluita, es lliura i ho fa amb passió, amb il•lusió. Perquè portem a Borriana en el cor, perquè hem nascut ací i hem crescut en els seus carrers”. I perquè “creiem que el moment és ara, donem la mà als veïns perquè ens aporten les seues idees, les seues propostes, perquè estem convençuts que amb la participació real i amb diàleg i escolta, anem a aconseguir-ho”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios