Burriana: Raúl Solís Galván arriba a Borriana per a presentar el seu llibre «La doble transición»


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/6/186327_113391/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 19-06-2019
Raúl Solís Galván arriba a Borriana per a presentar el seu llibre «La doble transición»

Aquest dijous 20 de juny tindrà lloc la presentació del llibre «La doble transición» a càrrec del seu autor Raúl Solís i una dels seus protagonistes Myriam Amaya.

Demà dijous dia 20 de juny a les 19.00 hores tindrà lloc la presentació del llibre «La doble transiación» per part del seu autor Raúl Solís a la Sala de Plenaris de l'Ajuntament de Borriana.
«Vagues, delinqüents, vicioses, perilloses socials, malament exemple per a la infància», aquests i altres qualificatius s'han vingut emprant des que el món és món per a definir a totes aquelles persones que tenien una forma de sentir i de voler diferent a la socialment establida i acceptada.
Traspassar certes fronteres, no solament era un acte de valentia, era tota una temeritat i la garantia de patir l'exclusió social, d'entrar a la presó, o d'ambdues.
Aquest llibre que està prologat per Mònica Oltra recull la vida de huit dones: Salvaora, Silvia, Myriam, Petroli, Soraya, Mar, Manolita i María José. Dones que es van atrevir a subvertir tots els tractats morals i religiosos d'una Espanya encara endarrerida, parlem de la transició. Així doncs, elles van ser capaços de dur a terme un projecte vital propi i a qui el moviment LGTBI agraeix part dels avanços aconseguits.
Van penar en presons, van patir tortures, van ser investigades per la policia política del franquisme i van ser insultades pels carrers per persones del carrer que no podien entendre la flexibilitat del binarisme sexual i la readaptació dels gèneres segons l'opció de cada persona.
L'entrada a aquesta activitat serà gratuïta fins a completar l'aforament i a més es repartiran als i les assistents uns tatuatges per a donar visibilitat a la dignitat del col•lectiu LGTBI.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios