Burriana: Detinguts a Borriana tres individus com a sospitosos de la comissió de delictes contra el patrimoni


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193871_119831/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 28-02-2020
Detinguts a Borriana tres individus com a sospitosos de la comissió de delictes contra el patrimoni


• Els fets van tindre lloc dilluns passat en la zona de l'avinguda Corts Valencianes
• Segons fonts policials, queda patent la “relació de col•laboració existent entre els cossos de seguretat de Borriana”, que juntament amb la col•laboració ciutadana “és la millor recepta per a previndre i perseguir la delinqüència”

Efectius policials van detindre, la nit del passat dilluns, tres individus com a sospitosos de la comissió de delictes contra el patrimoni. Els fets van tindre lloc en la zona de l'avinguda Corts Valencianes, quan un veí va comunicar a la Policia Local que algú estava intentant accedir al seu domicili. Immediatament, una dotació es va dirigir al lloc en auxili del veí, i van realitzar un cèrcol a la zona amb la resta de patrulles.
Com a resultat del ràpid desplegament policial, es va aconseguir identificar uns individus que coincidien amb la descripció d'aquests subjectes, facilitada per un altre veí que els havia vists eixir del portal.
En el registre superficial de les pertinences dels sospitosos, els agents van trobar objectes que, fetes les consultes oportunes amb la Guàrdia Civil, van resultar procedir d'un altre robatori que s'havia produït dies enrere.
Després d'una sèrie de comprovacions oportunes, realitzades pel cos estatal responsable de la investigació dels delictes, es va procedir a la detenció dels sospitosos, A.R.P, de 34 anys, J.S.Ll., de 21, i un altre menor d'edat, veïns tots ells de Borriana, que van ser traslladats al Lloc Principal per a realitzar la resta de diligències pertinents per a posar-los a disposició judicial, a la vista que podrien estar implicats en altres robatoris produïts en el municipi.
A un dels detinguts, a més d'objectes procedents d'altres robatoris, li va ser ocupada una bossa amb nombrosos cabdells de marihuana, segons va manifestar, per a consum propi.
Amb el resultat positiu d'aquesta intervenció en la qual van participar efectius de la Policia Local i de la Guàrdia Civil, queda patent la “relació de col•laboració existent entre els cossos de seguretat de Borriana”, que juntament amb la col•laboració ciutadana “és la millor recepta per a previndre i perseguir la delinqüència”, segons fonts policials consultades.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana