Burriana: El Centre Municipal de les Arts de Burriana ofereix les activitats 'Estiu amb art' per al mes de juliol


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227272_144073/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/5/227272_144073/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 09-05-2024
El Centre Municipal de les Arts de Burriana ofereix les activitats 'Estiu amb art' per al mes de juliol

El Centre Municipal de les Arts de Burriana ja té llesta la seua programació estival per afavorir que l'alumnat infantil i juvenil puga realitzar activitats extraescolars i permetre la conciliació durant el període vacacional del mes de juliol. Així doncs, el centre burrianenc ha preparat el cicle 'Estiu amb Art', que engloba una nova edició de l'Escola d'Estiu Artística, la Setmana Musical i la Setmana de la Dansa. Les places per aquestes activitats són limitades i el procés de matriculació començarà el pròxim 14 de maig, allargant-se fins al 14 de juny o fins que es completen les places existents.

L'Escola d'Estiu Artística començarà el 1 de juliol i abarcarà les quatre setmanes del mes, sent el 26 de juliol l'últim dia de l'activitat. Durant tot el mes, de 09.00-13.00 hores, l'alumnat realitzarà tallers i activitats que engloben les diferents arts que es treballen de forma anual en el centre. Aquesta iniciativa d'oci i temps lliure està pensada per a alumnat de 4 a 12 anys i durant les diferents sessions, de dilluns a divendres, l'alumnat realitzarà activitats de música, dansa i arts plàstiques.

Pel que fa a activitats més específiques, del 1 al 5 de juliol també està previst realitzar la Setmana de la Dansa, un cicle de monogràfics en què l'alumnat gaudeix d'una setmana intensiva de classes que trenca amb la rutina de tot l'any. Aquestes activitats, pensades per a adolescents, es celebraran de 11.00-14.00 hores. El cost de l'activitat ascendeix a 63Euro i l'alumnat del centre té descompte (cost 56,70Euro).

Per completar l'oferta formativa del mes de juliol, el departament de Música organitza la Setmana Musical, dirigida a alumnat de 8 a 14 anys amb coneixements previs de música. Durant aquesta setmana, els participants comptaran amb sessions de 09.00 a 13.00 hores en què treballaran amb el professorat especialista, tallers de música, treball d'agrupacions instrumentals i un concert final. Cal mencionar que els continguts estan adaptats al nivell instrumental de l'alumnat. El cost de l'activitat és de 98Euro i per a l'alumnat del centre és de 93,10Euro.

El termini d'inscripció per a aquestes activitats d'estiu començarà el pròxim 14 de maig i finalitzarà el 14 de juny. Les places són limitades i, per tant, el procés d'admissió pot completar-se abans de la data prevista. La inscripció es pot fer en la Secretaria del Centre (2n pis) o telemàticament en la web www.cmeviciana.es. L'horari de Secretaria és de dilluns-dijous de 15.00-19.30 h i els divendres de 09.00-13.30 h. Per formalitzar la inscripció és necessari facilitar un número de compte bancari (IBAN) per domiciliar el pagament i una fotocòpia del DNI del titular del compte bancari.

El regidor de Cultura, Jesús Albiol, reconeix la importància d'organitzar aquestes activitats 'per poder oferir una alternativa d'oci a les famílies durant les vacances escolars i facilitar la conciliació laboral de les famílies'. Per la seua part, la directora del centre burrianenc, Ana Llopis, anima les famílies a inscriure's: 'La iniciativa Estiu amb Art marca la diferència, ja que utilitzem la música, la dansa i les arts plàstiques perquè l'alumnat.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana