Burriana: Borriana celebra el Dia d'Europa amb activitats a l'IES Llombai


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227300_144095/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/5/227300_144095/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 09-05-2024
Borriana celebra el Dia d'Europa amb activitats a l'IES Llombai

Amb motiu de la celebració del Dia d'Europa, l'IES Llombai de Burriana ha organitzat a través del seu equip de Dinamització Lingüística una gravació en directe de programa de ràdio, on s'han explicat els programes i activitats que desenvolupa el centre d'Educació Secundària juntament amb l'alumnat.

L'Alcalde de Burriana ha acudit a l'emissió de l'especial radiofònic per agrair les tasques que porta a terme l'institut per promoure els beneficis de la Unió Europea i la importància de seguir treballant per una Europa forta i cohesionada.

L'IES Llombai és el primer centre de la província de Castelló a convertir-se en Escola Ambaixadora, i l'única escola mentora. Recentment, els seus alumnes van participar en el Programa Euroscola, acudint al Parlament Europeu com a representació espanyola per debatre temes rellevants per als joves.

El regidor d'Educació, Alejandro Clausell, ha destacat la importància de transmetre als alumnes els valors europeus i la rellevància de les decisions preses en les institucions europees. Clausell ha elogiat a l'IES Llombai per ser un referent educatiu en temes europeus per a tota la ciutat.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana