Cabanes: El PP de Cabanes condemna les pintades en les quals se li titlla de feixista


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/180629_108469/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Cabanes | General | 04-01-2019
El PP de Cabanes condemna les pintades en les quals se li titlla de feixista

La portaveu del PP, Lucía García, lamenta l'incident que posa en evidència el baix nivell cultural i de respecte de l'autor o autors, en el que és un atac a la llibertat i a la Democràcia i perjudica la convivencia

La portaveu del PP a l'Ajuntament de Cabanes, Lucía García, ha condemnat els actes vandàlics que s'ha produït en la paret d'un col?legi de la localitat, on un vàndal ha subscrit unes pintades en les quals tatxa al PP de feixista. Els fets estan sent investigats per les autoritats i, de moment, es desconeix la identitat de l'autor o autors d'aquest atac a la Democràcia i a la llibertat.

Uns fets que vénen a tacar encara més si cap el tibant clima polític que es viu en la localitat, governada per Units Pel Poble - Compromís i PSOE, i l'autor o autors de les pintades desitja, sospita la portaveu del PP, acovardir al PP. ?No tolerarem esta classe d'insults o termes pejoratius que danyen la nostra imatge i que simplement vénen a ser una arma llancívola fàcil i recurrent contra l'oposició; sense fonament?, va subratllar García qui va anunciar que continuarà treballant pels veïns de Cabanes malgrat qui pese i defensant les sigles del PP, un partit democràtic, seriós i de conviccions fermes en el qual confien desenes de veïns de Cabanes.

Lucía García reclama, en aquest sentit, a l'actual equip de Govern que s'afanye a retirar les pintades de la paret del col?legi públic on s'han efectuat, ja que és responsabilitat del consistori mantindre aquest edifici en condicions. La regidora popular va insistir que aquests fets són conseqüència de la tensió que es viu entre la població de Cabanes pel simple fet que el PP, el partit de tots els espanyols, defense la nostra bandera, la unitat d'Espanya i no ens vam avergonyir d'això perquè són els valors que ens representen i als quals donem veu.



 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana