Cabanes: La Regidoria d'Esports celebra per primera vegada la gala d'esports per a homenatjar els clubs i esportistes més destacats del municipi


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/182249_109907/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/2/182249_109907/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Cabanes | General | 18-02-2019
La Regidoria d'Esports celebra per primera vegada la gala d'esports per a homenatjar els clubs i esportistes més destacats del municipi

La jove atleta Paola Lavernia ha sigut guardonada per l'Ajuntament de Cabanes com la millor esportista de l'any durant la primera edició de la gala de l'esport de la localitat castellonenca.



Lavernia, integrant del Club Platges de Castelló, s'ha consolidat com un valor segur en l'esport provincial i s'ha convertit en una de les grans promeses del llançament de javelina del territori nacional.



No en va, l'esportista que va iniciar els seus passos en les diferents modalitats d'atletisme en el Penyeta Roja quan tenia 10 anys es va proclamar campiona d'Espanya de la seua categoria i subcampiona d'Europa per equips.



Durant la festa de l'esport de Cabanes, el pilot Arturo Casanova i el taekwondista Rida Bchiri van ser també premiats per la seua trajectòria esportiva i com a jove promesa esportiva, respectivament.



La Gala de l'Esport de Cabanes va reunir durant la vesprada del divendres a més d'un centenar d'aficionats a l'esport que van voler rendir un merescut homenatge a tots els clubs i esportistes que van ser homenatjats pel seu treball i dedicació.



Luis Martínez, diputat d'Esports de Castelló, no va voler perdre's aquesta cita en la qual va lloar l'excel·lent treball que realitzen les entitats i esportistes perquè el poble de Cabanes siga reconegut com una gran pedrera.



Virginia Martí, regidora d'esports de l'Ajuntament de Cabanes, va destacar el gran ambient que es va viure durant la gala: "Hem viscut una autèntica festa de l'esport. La nostra intenció és aconseguir que aquest acte es convertisca en una tradició any rere any per a poder festejar al costat de clubs i esportistes els seus èxits anuals".



"La millor notícia d'aquesta gala és que han sigut els propis clubs, a través del Consell Municipal d'Esports, els que han valorat i entregat els premis als millors. Creiem que han de ser ells els que valoren l'esforç dels seus companys i per això han triat als guardonats en aquesta primera edició", va agregar Martí.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana