Castelló: Ciutadans (Cs) pregunta al bipartit en quina fase es troba el Pla General de Castelló


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/183281_110791/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 18-03-2019
Ciutadans (Cs) pregunta al bipartit en quina fase es troba el Pla General de Castelló

· El portaveu adjunt, Vicente Vidal, lamenta que "el PGOU siga un altre incompliment més del Pacte del Grau, tal i com vam advertir des de Cs"






El portaveu adjunt de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, pregunta al bipartit "en quina fase es troba el Pla General perquè la promesa de fer realitat el PGOU aquesta legislatura serà un altre dels seus incompliments com ja vam advertir des de Ciutadans".

Així, Vicente Vidal ha recordat que "a 70 dies de finalitzar la legislatura, el govern del Pacte del Grau segueix sense respondre les 923 al·legacions que hem presentat els castellonencs, 525 a la part estructural i 398 al detallat". "D'ací la indiferència de l'equip de Govern a un Pla que des de Ciutadans sempre hem dit que no estaria llest per a 2019 com defensava el bipartit", ha asseverat el regidor de Cs.

En aquest sentit, l'edil ha apuntat que "el temps ens està donant la raó com va ocórrer amb les plusvàlues i el PGOU estarà previst per a la primavera de 2021 com diem des de Cs i la Conselleria". Per això, el portaveu adjunt de Cs ha lamentat que "l'Executiu haja volgut traure rèdit polític d'un tema tan tècnic com és el Pla General fins al final volent dissenyar una ciutat a imatge i semblança seua".

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana