Castelló: Marín-Buck lamenta que Marco fingisca plantar-se davant Puig quan no ho va fer la passada legislatura del Botànic


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/6/186391_113446/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 21-06-2019
Marín-Buck lamenta que Marco fingisca plantar-se davant Puig quan no ho va fer la passada legislatura del Botànic



? El portaveu de Cs: "l'alcaldessa és a Ximo Puig el que és aquest a Pedro Sánchez, uns reivindicadors de postureo"

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Castelló, Alejandro Marín-Buck, ha lamentat que "Amparo Marco decidisca plantar-se ara davant el seu cap i President del Consell, Ximo Puig i li exigisca les reivindicacions que Castelló porta esperant tota la passada legislatura per part del Botànic".



Així mateix, el portaveu de Ciutadans ha enlletgit que "es tracte d'una posa de lideratge de l'alcaldessa de cara als seus socis de govern" i ha explicat que el que vol Amparo Marco "és visibilitzar qui ha eixit reforçada del Pacte del Grau, de les urnes i qui mana en el Acord de Fadrell". Al mateix temps que ha insistit que "no cal oblidar que Amparo Marco és a Ximo Puig, el que és aquest a Pedro Sánchez, uns reivindicadors de postureo".



Marín-Buck ha recordat que "són molts els incompliments que arrossega el Botànic amb la ciutat de Castelló com el CEIP Vicent Marçà, o la reforma dels CEIP Maestro Canós i Herrero; el Centre de Salut Raval Universitari; la nova residència pública; la reforma de l'edifici Borrull i la Ronda Oest de Circumval·lació, per posar alguns exemples". De la mateixa manera, que en la "Comunitat Valenciana esperem una reforma del sistema de finançament, una millora en el servei de rodalies i, a Castelló, un AVE d'Alta Velocitat com cal, entre altres" ha apuntat el portaveu de Cs, qui ha convidat a "que les reivindicacions es facen sense complexos, amb la cara alta i la veu clara i que per fi guanyem els castellonencs".

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana