Castelló: Presentació de novetats de la Universitat Jaume I en la Fira del Llibre de Castelló


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 27-04-2024
 

La Universitat Jaume I presenta les seves novetats editorials en la 40 edició de la Fira del Llibre de Castelló que tindrà lloc a la Plaça Santa Clara de Castelló de la Plana del 26 d'abril al 5 de maig de 2024.

La editorial universitària presentarà el dilluns 29 d'abril, a les 19 hores, les obres 'Espais d'art i gènere' de Rosalía Torrent, Juncal Caballero i Marta Castanedo, i 'Utopia, distopia i estètica. Anàlisi fílmic de El conte de la Criada' de Francisco Giménez.

El dimarts 30 d'abril, a les 19 hores, es realitzarà la presentació del llibre 'Castells i ordres militars en terres de Castelló. Temple, Hospital, Calatrava, Montesa' de Carles Rabassa, Víctor Mínguez i Josep Benedito.

Finalment, el dijous 2 de maig, a les 19 hores, el director de la col·lecció 'Història i memòria', Vicent Sanz, presentarà 'El revers de les veus apagades. Segona república i guerra civil a l'Alcalatén' d'Alfredo Fornas i 'Llocs de la memòria de la Batalla de Llevant. Patrimoni arqueològic i itineraris turístics i didàctics' de Rosa Monlleó, Vicent Grau i Alfredo Fornas.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana