Castelló: El Patronat de Turisme celebra una jornada de música, màgia i humor a les platges de Castellon


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227068_143932/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 05-05-2024
El Patronat de Turisme celebra una jornada de música, màgia i humor a les platges de Castellon

El Patronat de Turisme en col·laboració amb l'Associació d'Empresaris i Entitats Esportives Platges de Castelló (ADEPLA) ha celebrat avui una jornada amb música, màgia i humor per a tota la família al Pingüins de la platja Pinar. La regidora de Turisme, Arantxa Miralles, ha explicat que 'aquesta iniciativa forma part del Pla de Dinamització de Platges que hem traçat de la mà d'ADEPLA per impulsar tota la zona en els mesos previs a l'estiu'.

La jornada ha començat amb l'actuació del Màgic Virulete, que ha dut a terme un espectacle de màgia per a tots els públics. Per la tarda i en el mateix establiment ha sigut el torn de Bonito de Cara amb una altra actuació de màgia, música i humor.

La regidora de Turisme ha assenyalat que 'totes aquestes activitats es poden dur a terme gràcies a que hem aconseguit que els xiringuitos puguen obrir abans de Setmana Santa. Segons ens han pogut transmetre els propis propietaris, el balanç està sent molt positiu i aquesta és la línia que volem seguir per a continuar impulsant la zona'.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana