Castelló: L'Ajuntament de Castelló acompanya el CD Castelló en la seva ofrena a la Mare de Déu del Lledo per ascens a Segona Divisió


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227317_144108/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 09-05-2024
L'Ajuntament de Castelló acompanya el CD Castelló en la seva ofrena a la Mare de Déu del Lledo per ascens a Segona Divisió

La regidora d'Esports, Maica Hurtado, la regidora procuradora d'Ermites, Noelia Selma, i el regidor de Seguretat, Antonio Ortola, han acompanyat al CD Castelló en la seua visita a la Basílica del Lledó per a realitzar l'ofrena floral a la Patrona pel recent ascens a Segona Divisió.

La delegació albinegra ha estat encapçalada per Alejandro González com a representant del Consell d'Administració del club i els jugadors Salva Ruiz, Iago Índies, Josep Calavera, Òscar Gil i Borja Granero.

L'obispo de la Diòcesi de Segorbe-Castelló Casimiro López Llorente i el prior de Lledó, Joaquín Guillamon, han rebut en la Basílica a l'equip 'orellut', a qui han felicitat per aquest històric èxit esportiu.

Per a Maica Hurtado 'CD Castelló i Mare de Déu del Lledó són potser els dos símbols més estimats de la nostra ciutat. Dos mostres del sentiment i el castellonerisme més genuí. Aquesta visita a la Basílica és un moment molt especial pel que significa per als castellonencs'.

L'edila d'Esports també ha destacat que 'veure les més de 25.000 persones celebrant l'ascens al voltant de la font prop de l'Estadi Municipal de Castàlia al mateix temps que Castelló sortia a acompanyar a la 'Mareta' és algo històric que perdurarà en la memòria dels castellonencs durant molts anys'.

D'altra banda, Noelia Selma, ha destacat que 'el cap de setmana passat, en què es va aconseguir l'ascens, va ser històric. No només per l'èxit esportiu sinó per la manera d'aconseguir-ho, coincidint amb els dies grans del Centenari de la Coronació de la Mare de Déu del Lledo i, en especial amb el diumenge, festa principal de la Verge i Dia de la Mare. Van ser uns dies de molta alegria i emoció per ambdós motius'.

'La nostra Patrona va estar present en la importantíssima victòria contra el Múrcia del dissabte i a ella es van encomanar molts seguidors albinegres en el partit que va servir perquè el CD Castelló es proclamara campió, en la mateixa tarda en la qual va eixir al carrer per a tornar a la seua Basílica des del centre de la ciutat', ha assegurat Selma.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana