Diputación CS: Cs critica els retalls en la consulta preoperatòria de l'Hospital Provincial


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/1/192427_118567/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Diputación CS | General | 19-01-2020
Cs critica els retalls en la consulta preoperatòria de l'Hospital Provincial





• La portaveu a la Diputació, Cristina Fernández, demana a Martí que "inste a la Conselleria a cesar en els seus atacs al centre"

La portaveu de Ciutadans (Cs) en la Diputació Provincial de Castelló, Cristina Fernández, ha lamentat "les noves retallades a l'Hospital Provincial que s'han materialitzat, aquesta vegada, en la supressió de la consulta preoperatòria". "La denúncia de CCOO és un altre pitxer d'aigua freda més a un hospital que porta massa temps sent notícia per les seues polèmiques i no pels seus èxits, malgrat ser un centre de referència sobretot a nivell oncològic", ha manifestat la diputada.



En aquest sentit, Fernández ha demanat al President José Martí que "vetle per la qualitat d'aquest centre i inste a Conselleria a cessar en els seus atacs a l'Hospital Provincial". "Des de Cs esperàvem que amb els mateixos partits governant totes dues administracions les aigües es calmarien i es retornaria a poc a poc el prestigi perdut al centre, però nada més lluny de la realitat", ha lamentat la portaveu.



"L'Hospital Provincial no és un cas aïllat, la sanitat castellonenca està en l'UCI a causa de les llistes d'espera i el col·lapse generalitzat tant en urgències com en atenció primària", ha resolt la diputada.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana