Generalitat Valenciana: El PP investigarà 'empreses fantasmes i pilotades sanitàries' del Govern Puig


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/3/224364_141955/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Generalitat Valenciana | General | 12-03-2024
El PP investigarà 'empreses fantasmes i pilotades sanitàries' del Govern Puig

El síndic del GPP, Miguel Barrachina, ha assenyalat la intenció del PP d'arribar fins al final per conéixer què va ocórrer amb les empreses fantasma i les pelotassades sanitàries del Govern de Puig, en relació a la contractació de material sanitari durant la pandèmia.

Barrachina ha destacat la sol·licitud de documentació sobre el cas Koldo-Ábalos-Puig i la compra de mascaretes, així com la constitució d'una comissió d'investigació sobre els entitats fantasma que es van lucrarem.

A més, s'ha mencionat la preocupació per la falta d'acreditació de la recepció de 152 milions d'euros en material sanitari per part del Govern de Puig, així com la contractació verbal de 82 milions d'euros sense document, segons la Sindicatura de Comptes.

En un altre ordre d'idees, Barrachina ha assenyalat la votació per agilitzar el pla de Rodalies i la presentació d'iniciatives populars en Les Corts que van ser previament silenciades, destacant l'alt nivell de compareixences del president Mazón en sessions de control.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana