l'Alcalatén: Avancem pel poble pregunta com invertirà l'Ajuntament de les Useres el pressupost del Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere assignat al municipi


 
La Plana al Dia | l'Alcalatén | General | 25-04-2019
 

Avancem pel poble vol saber si l'Ajuntament de les Useres té previst gastar el pressupost de 863,60 euros que li correspon al nostre municipi pel Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere. En cas afirmatiu, instem a l’equip de govern municipal a què explique quines són les accions en les quals invertirà aquesta partida, tan escassa com necessària.
Per a Avancem pel poble, cada dia és 8 de març i cada dia és 25 de novembre. Pensem que només podrem assolir la igualtat de gènere si acabem amb la desigualtat que genera la violència i aquesta violència no pot ser tolerada, sinó que ha de ser combatuda, per les institucions. Esperem que el Partit Popular de les Useres tinga més trellat que els seus dirigents a València i Madrid i que pose en valor l’acord dels grups parlamentaris del qual va participar abans de vendre’s a l’electoralisme masclista en què s’ha immers la dreta espanyola.
Cal recordar que, després de setmanes de reunions entre els grups parlamentaris a Madrid, un acord pressupostari que el PP no va complir, un canvi de govern i, finalment, l'aprovació d'un reial decret proposat pel PSOE, el Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere va veure per fi la llum a finals de l'any passat. Entre els acords assolits al Congrés, es troben els 40 milions d'euros perquè els municipis puguen invertir en l'objectiu d'estat de l'eradicació de la cultura de la violència i la desigualtat.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios