La Llosa: Ximo Llopis reivindica davant Ximo Puig millores per a La Llosa


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/7/186924_113894/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Llosa | General | 12-07-2019
Ximo Llopis reivindica davant Ximo Puig millores per a La Llosa





L'alcalde de La Llosa, Ximo Llopis, s'ha reunit aquest matí amb el President de la Generalitat, Ximo Puig, així com amb el President de la Diputació, José Martí, per a parlar del futur pròxim del municipi. La reunió ha tingut lloc dins de la trobada celebrada a Borriana entre alcaldes de la Plana Baixa i els Presidents de la Generalitat i la Diputació.




Durant la reunió, Llopis ha preguntat sobre l'estat del Pla Edificant per a dur a terme les millores en el col·legi del municipi, el tema dels mosquits i l'estat de les fumigacions i la denominació de La Llosa com a poble turístic. Puig ha pres nota de les diverses reivindicacions de La Llosa. En el tema dels mosquits, tan important per a La Llosa en trobar-se en zona de marjal, s'ha afirmat que les fumigacions terrestres començaran en breu però que no estan permesos els tractaments aeris.




Ximo Llopis destaca que aquesta ha sigut "una reunió molt positiva" ja que s'han pogut posar de manifest diversos problemes i necessitats dels municipis i parlar-los directament amb el President de la Generalitat i el seu homòleg en la Diputació.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana