La Vall d'Uixó: Cs de La Vall assegura que el model de ciutat del tripartit castiga al centre històric


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193483_119490/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 17-02-2020
Cs de La Vall assegura que el model de ciutat del tripartit castiga al centre històric




· El portaveu, Ernesto Doménech, demana, després del tancament de l'últim caixer en Poble Baix, "rehabilitar i dinamitzar aquesta zona abans que siga massa tard"




El portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de La Vall d'Uixó, Ernesto Doménech, ha assegurat, després del tancament de l'últim caixer en Poble Baix, que "el model de ciutat del tripartit està castigant al centre històric". "Aquest desmantellament de serveis és conseqüència de la despoblació d'aquests barris en detriment de les zones perifèriques", ha assenyalat l'edil, qui ha apuntat que "cada vegada hi ha més negocis que tanquen i ara és pràcticament impossible fins i tot comprar una barra de pa". "Estem davant el peix que es mossega la cua, sense serveis ni comerços la gent emigra a altres barris i viceversa", ha postil·lat l'edil.




Per aquesta raó, Doménech ha reiterat a l'equip de Govern "la necessitat d'un pla de rehabilitació i dinamització del centre abans que siga massa tard". "Tots els veïns paguen per igual els seus impostos, per tant no poden haver-hi barris de primera i barris de segona en La Vall", ha destacat el regidor.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana