La Vall d'Uixó: Professionals del sector turístic recorreran la Vall d'Uixó per conéixer els seus recursos


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227283_144083/1_M1.jpg
La Plana al Dia | La Vall d'Uixó | General | 09-05-2024
Professionals del sector turístic recorreran la Vall d'Uixó per conéixer els seus recursos

El Pacte Territorial per l'Ocupació de la Plana Baixa ha organitzat per al pròxim dijous 16 de maig 'Coneixent Castelló Sud: la Vall d'Uixó', una iniciativa gratuïta amb l'objectiu que els professionals del sector turístic descobreixin els recursos més destacats dels deu municipis consorciats per millorar el servei que presten i l'experiència dels visitants del territori.

Després de celebrar a l'abril el primer 'Coneixent Castelló Sud' a Almenara, la iniciativa arriba a la Vall d'Uixó on els tècnics turístics locals explicaran la història del municipi, el seu patrimoni més destacat i quan es celebren les seves festes més multitudinàries. La ruta recorrerà 'El camí de l'aigua', mostrant el conjunt d'aqüeductes de Aigualit, els conjunts patrimonials més importants de la ciutat i el Campanar de l'Església de Ntra. Sra. de l'Assumpció.

La ruta començarà a les 9.30 hores a l'aqüeducte de Sant Josep (Plaça Ducs de Segorbe de La Vall d'Uixó) i per a poder participar és necessari inscriure's en un formulari. Aquestes visites estan dirigides a professionals del sector turístic, com tècnics, informadors o treballadors de l'hostaleria, hotels o el comerç en general; no obstant açò, el Pacte Territorial obri la participació a qualsevol persona interessada a conéixer l'atractiu i potencial del municipi.

Aquestes accions s'emmarquen dins del programa EMPACE 2023-2024, i estan avalades per AvalemTerritori, LABORA Servei Valencià d'Ocupació i Formació, GVA i el Ministeri de Treball i Economia Social.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana