Les Alqueries: Les Alqueries reclama davant la subdelegada del Govern poder contractar personal municipal


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/1/180786_108611/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/1/180786_108611/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Alqueries | General | 10-01-2019
Les Alqueries reclama davant la subdelegada del Govern poder contractar personal municipal

L'alcaldessa de les Alqueries, Esther Lara, i el regidor de personal de la localitat, Florentino Bravo, s'han reunit amb la subdelegada del Govern a la provncia de Castell, Soledad Ten, per a reclamar a l'Executiu central una reforma en la Llei que permeta als ajuntaments la contractaci de personal. Lara explica que ?estem lligats de peus i mans quant a la contractaci de personal, ja que la llei de l'anterior Govern del Partit Popular impedeix que es traguen places a concurs excepte per taxes de reposici elevadssimes. Estem des de fa 25 anys amb els mateixos treballadors a l'Ajuntament i les Alqueries ha experimentat un creixement que requereix de major atenci a les venes i vens, aix com de majors trmits a realitzar pel mateix nombre de persones?.

L'alcaldessa explica que, si es poguera contractar, les Alqueries est en situaci de contractar almenys a dues persones ms per a la Brigada Municipal, aix com normalitzar els contractes d'interinitat de les netejadores i del personal de la Escola Infantil. ?El poble ha crescut i les poltiques recents dels anteriors Governs d'Espanya ens han impedit crixer al mateix ritme quant a personal. Continuarem barallant perqu el nostre municipi tinga el volum de treballadors necessari d'acord amb el creixement d'aquest. Hem exigit una poltica que afavorisca el desenvolupament i la millora dels serveis prestats per l'Ajuntament a la ciutadania?, indica l'alcaldessa.

Finalment, la primera edila conclou que ?continuarem reivindicant enfront de les altres administracions all que creiem que s just i que li correspon al nostre municipi. Ho hem fet des del principi de la legislatura, sense importar-nos el color dels diferents governs, ja siga en la Diputaci, en la Generalitat o en el Govern. Volem all que ens correspon com a poble i tenim intenci d'aconseguir-ho, en aquest cas, cal destacar que la subdelegada s'ha mostrat molt comprensiva i receptiva amb les nostres reivindicacions i s'ha comproms a fer arribar aquestes peticions als responsables del tema?.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana