Les Alqueries: La III Fira del Comerç de les Alqueries sorteja regals i dos vals de compra valorats en 50 euros


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/5/184984_112250/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Alqueries | General | 09-05-2019
La III Fira del Comerç de les Alqueries sorteja regals i dos vals de compra valorats en 50 euros

La regidoria de Comerç de l'Ajuntament de les Alqueries ha organitzat la tercera edició consecutiva de la Fira del Comerç que tindrà lloc aquest diumenge 12 de maig en la plaça Major de 10.30 a 19.00 hores. Un total de 13 establiments mostraran els seus productes al llarg del dia. Lorena Maure, regidor de Comerç, explica que “l'objectiu és acostar els comerços del municipi al veïnat i ciutats de voltant i incentivar les compres, no solament durant la trobada sinó que més persones els coneguen i opten per comprar en ells al llarg de l'any i així promoure l'economia del nostre municipi”.

La fira també està plena de premis, entre totes les persones que hagen comprat durant la fira se sortejaran diversos regals que han aportat els comerços participants. A més, podran guanyar dos vals de compra valorats en 50 euros. El consistori ha organitzat diverses activitats per a aquest dia com a castells inflables al matí i la vesprada i a les 17 hores s'entregarà els premis de la IV Ruta de la Tapa. Així mateix, l'actuació de blues de Meter Manorara posarà la nota musical a partir de les 12 hores.

Els comerços que participen en aquesta edició són Tupperware - Rosa María Capella, Mandarina, Mireia Raga Fotógrafa, Peluquería Estética Segarra, Floristería Mariola, Parafarmacia Elvira Vidal, Bebidas La Vall, Tot des de 100 Vicenta Elena, Panadería Torrat, Carnicería Teodoro, Auto Alniper, Sabateria Garós y F&S Factory. Lorena Maure anima “a tothom a acostar-se i descobrir tot el que els comerços de les Alqueries ofereixen i el seu tracte pròxim”.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana