Les Alqueries: PSPV i Compromís ocultan a Alquerías la pujada del 20% dels fems


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/10/190009_116466/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Alqueries | General | 27-10-2019
PSPV i Compromís ocultan a Alquerías la pujada del 20% dels fems

• El portaveu del PP, Antonio Gil, lamenta que ni alcaldessa ni l'edil de Serveis Públics informen al plenari del seu recolzament a un 'tasazo' que elevarà el rebut a 80 euros
• Gil (PP): “Les famílies d'Alquerías han de saber que PSPV i Compromís han donat suport a una pujada que va a obligar als veïns a pagar 14 euros més per vivenda”

PSPV i Compromís han donat suport a la pujada d'un 20% dels fems proposada pel Consorci Gestor de les Zones III i VIII del qual forma part Alquerías del Niño Perdido. L'acord adoptat en el si de l'òrgan “no ens ha sigut comunicat en una clara estratègia d'ocultació i opacitat, ja que aquest dijous passat vam celebrar un ple i tant PSPV com Compromís tenien una oportunitat única d'informar la corporació de l'acord adoptat”.
Antonio Gil, portaveu del PP a Alquerías del Niño Perdido, ha reivindicat el dret de les famílies de la localitat “a conéixer què aproven els seus governants. Sobretot si, com és el cas, apliquen una destralada fiscal que suposarà pagar 14 euros més pels fems”.
Cal assenyalar que Alquerías del Niño Perdido és l'únic ajuntament de la província de Castelló que ha recolzat la pujada d'un 20% de la taxa proposada en el si del consorci. La representant de Compromís en l'òrgan, la regidora de Serveis Públics, Betlem Albero, al costat del representant de l'Ajuntament d'Estivella (València), també de Compromís, van ser els únics municipis que van recolzar formalment la pujada.
Per contra, tots els ajuntaments governats pel PP van manifestar el seu rebuig a la destralada fiscal provocada per dos partits, PSPV i Compromís, que han generat un deute de 3,2 milions d'euros en el si del consorci “que ara pretenen finançar amb càrrec a les butxaques dels veïns”.
Des de Alquerías del Niño Perdido, tal com ha declarat el portaveu del PP, “defensarem els interessos de les famílies del nostre poble enfront d'una alcaldessa del PSPV i la seua sòcia de Compromís que han deixat clar que el que desitgen és asfixiar les economies familiars a colp de pujada d'impostos”. “Ja ho van intentar amb la guarderia, aplicant una pujada de tarifes escandalosa que vam aconseguir frenar. Ara ho fan amb els fems. I el més greu és que ells no han tingut objecció a pujar-se les nòmines. Com sempre, quan governa l'esquerra, acaben pagant els veïns, els que puntualment paguen els seus impostos a uns partits que malgasten els seus fons”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana