Les Coves de Vinromà: El Ple de les Coves de Vinromà acorda la millora de les condicions jurídiques de les empreses del Polígon Tres Cantons


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/9/189030_115638/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 27-09-2019
El Ple de les Coves de Vinromà acorda la millora de les condicions jurídiques de les empreses del Polígon Tres Cantons


La sessió també ha aprovat la cessió d'ús del Local de l'Associació de Jubilats i Pensionistes


El Ple de l'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha aprovat una modificació puntual de les Normes Subsidiàries de la Unitat d'Execució 01-UE-I orientada a la millora de les condicions jurídiques de les empreses situades en el Polígon Tres Cantons de la localitat.

La sessió també ha acordat la cessió d'ús del Local de l'Associació de Jubilats i Pensionistes ‘La Covarxinense’ per un període mínim de 10 anys i la designació dels dies festius de caràcter local per al 2020, que corresponen a les jornades del 20 de març i 7 de desembre.

En matèria econòmica, l'aprovació d'un expedient de modificació de crèdits i del compte general de l'exercici 2018 han estat els punts tractats.

‘En aquest ple donem un pas més per a impulsar el desenvolupament del Polígon Tres Cantons després de les obres de modernització efectuades. Ara garantim les condicions jurídiques de les activitats localitzades en aquesta àrea industrial i possibilitem que disposen dels permisos i llicències necessàries. En definitiva, es tracta d'impulsar el creixement econòmic i laboral del municipi’, ha destacat l'alcaldessa de la població, Mònica Nos.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana