Les Coves de Vinromà: Les Coves de Vinromà millorarà la Pista Ravaleta amb la reforma dels banys i el magatzem


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/10/189537_116063/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 12-10-2019
Les Coves de Vinromà millorarà la Pista Ravaleta amb la reforma dels banys i el magatzem


Els treballs per a la renovació d'aquesta zona interior acaben d'iniciar-se i es duran a terme amb el Pla 135 de Diputació


L'Ajuntament de les Coves de Vinromà continua millorant la Pista Ravaleta amb una actuació integral dels banys i el magatzem, treballs que ja han començat per renovar aquesta zona interior amb el propòsit d'oferir unes instal•lacions municipals en condicions.

El projecte, que es durà a terme a través del Pla 135 de la Diputació, aconseguirà optimitzar l'espai dedicat a magatzem, de manera que el convertirà en una zona diàfana capaç d'albergar l'escenari i de dedicar aquest punt a altres usos. Així mateix, els banys es renovaran completament i s'adaptaran a la normativa d'accessibilitat.

Aquesta actuació dóna continuïtat a les obres de transformació de la Pista Ravaleta, espai que el municipi utilitza per a la celebració d'esdeveniments. De fet, l'any passat es va dotar a aquest emplaçament d'una coberta garantint la normalitat en cas de condicions meteorològiques adverses.

L'alcaldessa de les Coves de Vinromà, Mònica Nos, ha destacat que ‘anem millorant per fases la Pista Ravaleta perquè veïns i veïnes puguen gaudir d'aquest espai municipal, que després del seu cobriment considerem requeria una renovació d'aquesta zona de banys i magatzem’.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana