Les Coves de Vinromà: Més de 30 parades i una variada programació donaran vida a la Fira de Nadal de les Coves de Vinromà


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/12/191322_117616/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Les Coves de Vinromà | General | 07-12-2019
Més de 30 parades i una variada programació donaran vida a la Fira de Nadal de les Coves de Vinromà

La mostra, que se celebra el 14 i 15 de desembre, també ofereix propostes musicals, infantils, gastronòmiques i culturals durant les dos jornades


L'Ajuntament de les Coves de Vinromà ha anunciat la programació de la Fira de Nadal, mostra que reunirà a més de 30 parades de gastronomia, artesania i decoració nadalenca el pròxim 14 i 15 de desembre en la Pista Ravaleta del municipi.

A més de l'àmplia oferta comercial, el públic també disposarà d'un variat programa d'activitats per a tots els públics orientat a dinamitzar la fira, la qual obrirà les seues portes el dissabte a les 11.00 hores amb l'actuació del Grup de Danses.

Les propostes musicals, infantils, gastronòmiques i culturals ompliran d'activitat el recinte durant les dos jornades. L'actuació del Cor de la Unió Musical Covarxina, una degustació de massapà o les visites guiades a la Sala d'Exposicions són algunes de les opcions d'aquesta edició.

Entre les novetats d'aquest any destaca l'obsequi de bosses reutilitzables per cada 25 euros de despesa en les diferents parades, acció que busca potenciar les compres i promoure hàbits sostenibles. En aquest sentit, el programa també ofereix una activitat familiar de neteja del riu al voltant del reciclatge i el teatre de titelles ‘Green Planet. Una aventura eco-galàctica’. Així mateix, hi haurà servei de barra, taules i cadires perquè els assistents puguen degustar el producte gastronòmic en la pròpia fira.

‘Cada any anem incorporant novetats a la fira perquè veïns i visitants troben motius per a visitar-la i per a gaudir de les experiències que ofereix. Això sí, sempre som fidels a la promoció del producte local, ja que entenem que és un excel•lent reclam que ens permet donar-nos a conèixer’, ha assenyalat l'alcaldessa del municipi, Mònica Nos.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana