Moncofa: Setmana del Major a Moncofa


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185042_112297/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/5/185042_112297/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Moncofa | General | 10-05-2019
Setmana del Major a Moncofa


L'Ajuntament de Moncofa, amb la col?laboració de l'Associació de Jubilats i Pensionistes Belcaire, ha preparat un programa amb diferents activitats per a la Setmana del Major. Enguany s'incorporen moltes novetats com és l'excursió a Catí, amb visita guiada pel poble i visita a la fàbrica de formatges, el taller de risoteràpia, el taller de micromaclisme i l'actuació de la rondalla vallera, entre altres actes.
Enguany la Setmana del Major s'iniciarà la setmana pròxima, del 13 de maig al 19 de maig. L'acte d'inauguració es realitzarà el dilluns 13 de maig a les 18.00 h en el local de l'Associació de Jubilats i Pensionistes Belcaire, el Centre Social LA MURÀ.
La regidora del Major de l'Ajuntament de Moncofa, María Teresa Alemany, destaca ?l'agraïment a l'Associació de Jubilats i Pensionistes Belcaire per la labor desenvolupada durant tot l'any i en esta Setmana del Major, i desitjaria convidar a tots els majors de la nostra localitat perquè gaudisquen de totes les activitats organitzades especialment per a ells?.
Per a l'alcalde de la localitat, Wences Alós, ?una vegada més el municipi es bolca amb els majors organitzant una setmana en el seu honor, i és també una mostra de reconeixement del nostre poble cap a ells?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana