Nules: Nules agrupa les empreses externes baix la marca #SomNules


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/11/178845_106996/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/11/178845_106996/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/11/178845_106996/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 12-11-2018
Nules agrupa les empreses externes baix la marca #SomNules

#SomNules és la marca que agrupa a les empreses externes que treballen per a l’Ajuntament de Nules en diferents tasques relacionades amb els serveis i obres municipals. Serveis i Obres Municipals de Nules (SomNules) compta ja amb una primera empresa que es troba fent actuacions de condicionament de la via pública per a adaptar-la a la normativa actual d’accessibilitat.

Així doncs, des de la regidoria d’Obres i Serveis s’ha posat en marxa aquesta nova iniciativa per a aglutinar a totes aquelles empreses que mitjançant un contracte menor realitzaran treballs en la via pública amb l’idea de millorar la gestió i el servei a la ciutadania, “amb la nova llei de contractació es van a fer concessions d’obra menor per a un període de dos anys, així amb la creació d’aquesta marca paraigua, que agruparà a totes les empreses contractades per l’ajuntament, s’agilitzaran les actuacions diàries de manteniment o de xicotetes reparacions de la via pública del municipi. No obstant això, totes aquestes actuacions estaran supervisades i controlades pels tècnics municipals”, explica el regidor d’Obres i Serveis, Adrián Sorribes.

Les primeres actuacions que s’estan portant a terme estan centrades en millorar l’accessibilitat dels passos de vianants de la localitat, de fet s’ha començat pels ubicats a les principals avingudes de la població.

“Esperem que amb #SomNules s’ha agilitze el dia a dia de totes aquelles actuacions municipals que precisi la via pública”, matisa Adrián Sorribes.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana