Nules: Nules participa en el programa 'Nadal entranyable'


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/11/178929_107059/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 13-11-2018
Nules participa en el programa 'Nadal entranyable'

Un any més la població de Nules s’ha adherit al Programa d’autonomia i envelliment actiu: “Nadal entranyable” enfocat a persones majors que viuen soles i a més no tenen possibilitat material de reunir-se aquests dies tan especials amb familiars i amics.

De manera que els dies del 23 al 27 de desembre les persones majors participants estaran en règim complet en un hotel on podran gaudir de diferents activitats d’animació, culturals, xarrades, entre d’altres; també tindran un sopar especial la Nit de Nadal i un dinar especial el dia de Nadal en companyia de totes les persones de la província de Castelló que participen en el programa d’aquest any.

El termini d’inscripció finalitza el proper 24 de novembre; per tant, les persones interessades poden informar-se en el departament de Serveis Socials, “el principal objectiu d’aquest programa és que persones majors que viuen soles passen els dies de Nadal en companyia”, comenta la regidora de Serveis Socials, Rosa Ventura.

En concret, en la passada edició es van beneficiar d’aquesta iniciativa quatre persones de la localitat que varen estar a l’hotel del balneari de la Vilavella.

El programa Nadal Entranyable està organitzat per la Direcció General de Serveis Socials de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

A més d’aquest programa, el Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Nules han desenvolupat al llarg de l’any 2018 diferents tipus de programes d’inclusió, de convivència o d’emergència social enfocats principalment a millorar la qualitat de vida en els àmbits personal, familiar, social i laboral dels usuaris que han tingut enguany una subvenció per part del Consell de 267.460 euros, “no obstant això l’Ajuntament de Nules cada any fa un esforç major per a incrementar l’aportació econòmica destinada a les polítiques socials”, matisa la regidora Rosa Ventura.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana