Nules: Adrián Sorribes anuncia la renovació del Casal Jove i una agenda amb propostes específiques per a la joventut


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185045_112300/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Nules | General | 10-05-2019
Adrián Sorribes anuncia la renovació del Casal Jove i una agenda amb propostes específiques per a la joventut

El programa de govern socialista incorpora també mesures de foment de l'ocupació i la recuperació de la Setmana de la Joventut


El candidat a l'alcaldia pel PSPV-PSOE de Nules, Adrián Sorribes, ha anunciat que durà a terme una remodelació del Casal Jove que s'ajuste a les necessitats de la joventut per a convertir-lo en un punt de trobada per a este col.lectiu. Amb aquest mateix objectiu recuperarà la Setmana de la Joventut i crearà una agenda específica per als joves que reuneixca propostes atractives d'oci i formació.

?Creiem en la joventut com a palanca de canvi social, per la qual cosa propiciarem un lloc de reunió apropiat on aquest col?lectiu puga compartir les seves inquietuds i puga participar en diferents iniciatives d'oci i formació que els apropen a la realitat i els animen a adquirir compromisos de caràcter social?, ha assenyalat Sorribes.

Dins de les línies d'actuació previstes per als joves, l'ocupació és una altra de les preocupacions que es plasma en el programa de govern i que es pretén abordar amb una sèrie de mesures encaminades a la seva inserció en un mercat laboral. ?En els pròxims 4 anys el nostre compromís amb la joventut serà un eix primordial, perquè és una necessitat en Nules desenvolupar polítiques centrades en oferir alternatives d'oci i de futur per als joves?, ha afegit l'alcaldable socialista, qui ha recordat que ?també apostarem per la recuperació de la Setmana de la Joventut en un vessant molt més àmplia, amb propostes lúdiques i formatives variades capaces de connectar amb els joves?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana