Onda: La Justícia enxampa a Huguet fent trampes i prohibeix usar l'Ajuntament d'Onda com el seu ?cortijo?


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/183298_110805/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 18-03-2019
La Justícia enxampa a Huguet fent trampes i prohibeix usar l'Ajuntament d'Onda com el seu ?cortijo?


La Junta Electoral prohibeix l'ús de l'alcaldia per fer propaganda electoral i li adverteix perquè no torni a incórrer en aquest tipus de delictes
Onda, 18 de març de 2019: La Justícia ha enxampat a Ximo Huguet fent paranys. La Junta Electoral Central ha prohibit de manera immediata i amb contundència l'ús dels recursos públics perquè Huguet faci campanya del PSOE.
El PSOE havia decidit fer un sorteig entre simpatitzants socialistes perquè poguessin passar un dia amb l'alcalde el que per a la Justícia implica un intent d'usar l'Ajuntament com si fos el seu mas.
Tal com ha valorat el secretari general del PP d'Onda, Vicente Ramón, ?es demostra que Huguet no solament ha estat alcalde amb el pitjor resultat de la història, sinó que no sap respectar les normes i que la Justícia li ha de prohibir els seus paranys?.
Tant és així que la Justícia prohibeix de forma rotunda la celebració d'un sorteig datat per al proper 20 de març i, a més, li adverteix que el proper intent de fer paranys li va a suposar una sanció econòmica.
Els populars han exigit que ?per respecte a la democràcia i a la Llei que respecti les normes i que deixi d'intentar fer paranys?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana