Onda: Carmina Ballester crearà una targeta verda per a premiar el reciclatge


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185395_112602/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 18-05-2019
Carmina Ballester crearà una targeta verda per a premiar el reciclatge



Els populars bonificaran la bona gestió dels residus amb bonificacions en la taxa d'escombraries

La candidata del Partit Popular a Onda crearà una targeta verda municipal per a premiar el reciclatge entre els ondenses. Tal com ha manifestat la candidata ?els veïns d'Onda tenen un fort compromís amb el medi ambient i volem donar-los l'oportunitat de reforçar i premiar a aquells que aposten pel medi ambient?.

De fet, amb aquesta targeta verda s'articularan bonificacions per als veïns que se sumin a la bona gestió dels residus ja que ?Onda ha de ser un referent en la protecció del medi ambient i en la lluita contra el canvi climàtic?.

A més, una de les primeres mesures que prendrà Ballester serà impulsar una oficina contra el canvi climàtic que servirà per a, a petició dels veïns que el sol?licitin, realitzar un assessorament i seguiment personalitzat per a facilitar l'estalvi i l'eficiència i ajudar els ondenses a crear llars verdes.

La ciutat d'Onda és porta d'entrada de la Serra d?Espadà ?i hem de treballar des de l'administració perquè Onda sigui un exemple de protecció i conservació del medi ambient?.

Una altra de les propostes de Ballester passa per fomentar l'acte consum i les energies renovables amb bonificacions de l'IBI, de l'impost sobre construccions i instal?lacions i la taxa de serveis urbanístics per a instal?lacions d'energia solar i energies renovables ja que ?amb aquest tipus d'apostes es permetrà ampliar l'ús d'energies netes?.



 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana