Onda: Juan Lpez assumeix les regidories d'Ordenaci de Territori i Habitatge a Onda


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/6/186150_113231/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Onda | General | 13-06-2019
Juan Lpez assumeix les regidories d'Ordenaci de Territori i Habitatge a Onda

Juan Lpez Pea ser el nou regidor d'Ordenaci del Territori i Habitatge d'Onda. Aix ho ha comunicat avui la que ser elegida nova alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester.

Lpez s el nmero tres de la llista del PP d'Onda i s la primera vegada que ha optat per formar part d'una candidatura en la localitat. En aquest sentit, el nou regidor d'Onda assumir les rees d'Urbanisme, manteniment de camins i vies, serveis i manteniment de la ciutat, parcs i jardins, cicle de l'aigua, mercats, cementiri, patrimoni i habitatge? I a ms gestionar tamb l'Oficina municipal per a impulsar la rehabilitaci d'habitatges.

Tal com ha explicat avui Lpez, ?assumeixo el comproms de millorar Onda amb il?lusi i amb moltes ganes que amb el nostre treball puguem millorar la qualitat de vida dels vens de la localitat?.

Juan Lpez explica que ?volem millorar el manteniment de la localitat millori en totes les zones i prestar un servei efica i de proximitat a tots els onders? perqu ?millorin els barris i totes les zones i pedanies del municipi?.

?El nostre objectiu s aconseguir una Onda ms propera, ms prxima i ms acollidora? per aquest motiu ?l'ordenaci del territori sigui una de les calves perqu entre tots aconseguim una Onda millor?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana