Vila-real: Cs de Vila-real critica que el PSOE culpe als proveïdors de la seua morositat


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/183431_110922/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 22-03-2019
Cs de Vila-real critica que el PSOE culpe als proveïdors de la seua morositat



· El portaveu, Domingo Vicent, lamenta "la falta d'autocrítica del bipartit que sempre fa responsables als veïns de la seua mala gestió"

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, ha lamentat "les acusacions del portaveu del PSOE, Javier Serralvo, cap als proveïdors per a justificar la morositat del bipartit amb aquests autònoms". "És una vergonya que per a tirar pilotes fora s'excusen en d'una banda, la Llei de Contractes i per un altre, que els proveïdors no saben fer factures", ha enlletgit l'edil, qui ha demanat a l'equip de Govern "més autocrítica i menys postureo demanant perdó". "Aquests autònoms hauran hagut de pagar als seus treballadors, l'IVA o les despeses, malgrat que alguns porten des de març de 2018 sense cobrar", ha assenyalat el regidor.



En aquest sentit, el portaveu ha subratllat que "no és la primera vegada que l'Executiu culpa de la seua mala gestió als veïns ja ho va fer amb la neteja dient-los que embrutaven, ho fa també amb els impagaments a les ONG o associacions adduint que no hi ha personal, és a dir, ho fan amb tothom menys amb ells mateixos que són els màxims responsables". "El bipartit va prometre durant la primera part de la legislatura que els retards anaven a canviar però com diu el refrany: 'les paraules li les porta el vent' i hui dia la situació continua igual o pitjor", ha recordat Vicent i ha lamentat que "mentre aquestes persones segueixen sense cobrar, l'equip de Govern sí que ha decidit avançar el pagament de la compra del Gran Casino per 2 milions d'euros".

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana