Xilxes: Xilxes prepara el Torneig de Futbol Benjamí per al 4 i 5 de maig


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 15-03-2019
 

Entre els equips participants destaquen el Madrid, El Llevant, el Vila-real i el València

L'Ajuntament de Xilxes, a través de la regidoria d'Esports, organitza el Torneig de Futbol Base en la categoria Benjamí per al 4 i 5 de maig amb l'objectiu d'afermar un esdeveniment que fomenta els hàbits de vida saludables, al mateix temps que aporta importants beneficis econòmics i de promoció turística per al municipi.
El campionat reunirà importants equips de benjamins provinents de diferents punts d'Espanya. D'aquesta manera, l'equip local de Xilxes es disputarà amb equips de la talla del Reial Madrid, del Vila-real, del Llevant i del València, entre altres. Enguany l'absència del Barcelona, que ha disculpat la seua participació i que va ser el campió de la passada edició, és la nota assenyalada.
Aquest esdeveniment esportiu es desenvoluparà en les instal?lacions de la Ciutat Esportiva l´Alter a principis de maig, coincidint amb les festes de Sant Vicent Ferrer.
L'equip de govern ha impulsat al llarg d'aquests 4 anys nombrosos esdeveniments esportius pels beneficis a nivell econòmic que suposen per al poble. De fet, aquest mateix torneig va atraure a prop de 500 persones l'any passat, entre jugadors i els seus familiars o acompanyants.
D'altra banda, aquest Torneig de Futbol Base representa una oportunitat per als xiquets de 8 i 9 anys de practicar el seu esport favorit i relacionar-se de manera sana i respectuosa amb companys d'altres llocs amb la mateixa afició pel futbol.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana