Xilxes: Xilxes busca la conscienciació ciutadana amb una campanya per a evitar sorolls en els carrerons de la platja


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/7/186923_113892/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/7/186923_113892/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Xilxes | General | 12-07-2019
Xilxes busca la conscienciació ciutadana amb una campanya per a evitar sorolls en els carrerons de la platja

La iniciativa arriba directament als veïns i visitants, ja que poden trobar diferents vinils decoratius col?locats a terra

L'Ajuntament de Xilxes ha llançat una campanya de sensibilització per a evitar els sorolls en els ?carrerons? del nucli marítim, una iniciativa que busca atendre les peticions dels veïns i conscienciar a la ciutadania sobre la necessitat de respectar el descans.
La campanya arriba directament als veïns i visitants que caminen per aquestos estrets vials de pas per als vianants, ja que poden trobar diferents vinils decoratius col?locats a terra.
Missatges com ?Al costat dels carrerons la gent està descansant. Evita molèsties i sorolls? o ?Als carrerons respecta el descans dels altres. Evita els crits i les reunions? es poden llegir en les diferents peces.
En la zona marítima de Xilxes existeixen prop de 60 carrerons que són molt transitats per veïns i visitants per a moure's pels diferents carrers i accedir a la platja, per la qual cosa a través d'aquesta campanya l'Ajuntament busca cridar l'atenció i sensibilitzar en el respecte.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana