Xilxes: Xilxes reuneix el Consell Agrari i incorpora a la Guàrdia Civil per a ajudar a prevenir els robatoris


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193400_119417/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Xilxes | General | 14-02-2020
Xilxes reuneix el Consell Agrari i incorpora a la Guàrdia Civil per a ajudar a prevenir els robatoris

Els agents han insistit en la necessitat de denunciar i de portar el document Data per a acreditar l'origen de la collita transportada

L'Ajuntament de Xilxes ha convocat el Consell Agrari, sessió orientada a posar en comú les propostes del sector agrari i ramader i les iniciatives municipals, la qual ha incorporat a personal de la Guàrdia Civil amb l'objectiu d'ajudar a prevenir els robatoris en el camp.
De fet, el Sergent Comandant de la Guàrdia Civil d'Almenara i l'equip ROCA de Borriana han explicat als assistents la importància de denunciar els robatoris tant en plantacions com en instal•lacions agrícoles, així com la necessitat de portar el document Data en el cas dels transportistes per a acreditar l'origen de la collita.
L'alcalde del municipi, José Martínez, ha presidit la reunió, en la qual també han estat presents els diferents membres del consell, a més de personal de la Policia Local i la persona encarregada de realitzar les tasques de guarderia rural.
En aquesta sessió extraordinària ha quedat constituït el Consell Agrari sorgit després de les últimes eleccions municipals, que es reunirà amb una periodicitat de 4 mesos.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana