Xilxes: L'Ajuntament de Xilxes compleix amb els objectius de regla de despesa i estabilitat pressupostària


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 15-02-2020
 

Els resultats de l'informe emès pel Ministeri d'Hisenda mostren una gestió econòmica d'acord amb la normativa legal

L'Ajuntament de Xilxes ha tancat l'any 2019 complint amb els objectius de regla de despesa i estabilitat pressupostària fixats pel Ministeri d'Hisenda, dades que mostren una gestió econòmica d'acord amb els preceptes establerts en la Llei Orgànica 2/2012.
Aquest informe, que correspon a l'últim quatrimestre de l'any passat, indica que les variables de despeses i ingressos s'ajusten als paràmetres continguts en la Llei d'Estabilitat Pressupostària i Sostenibilitat Financera.
A més, pel que fa al límit de deute públic, l'Ajuntament se situa per baix del percentatge marcat per la llei. De fet, l'endeutament actual és d'1.287.758 euros, xifra que implica una reducció del 75% respecte a l'any 2015.
‘Aquest informe ens indica que la gestió econòmica municipal compleix amb la legalitat, i que per tant, estem avançat pel camí correcte. Continuarem treballant en aquesta direcció, fent compatible la reducció del deute amb les inversions que necessiten els veïns i veïnes per a millorar la seua qualitat de vida, i per descomptat, ajustant-nos a la normes legals’, ha assenyalat l'alcalde de Xilxes, José Martínez.



 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana