Almassora: L'aparcament subterrani de la plaça Pere Cornell ja obri durant les 24 hores


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/7/174595_103397/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 10-07-2018
L'aparcament subterrani de la plaça Pere Cornell ja obri durant les 24 hores

L'aparcament subterrani de la plaça Pere Cornell d'Almassora roman obert al públic durant les 24 hores del dia. Aquesta mesura, que s'aplica des de principis de juliol, respon a les peticions veïnals i dels comerciants de la zona centre traslladades per l'edil de Comerç i Seguretat, Roger Beltrán, a la firma gestora i permetrà “optimitzar la utilització d'un pàrquing que es va construir amb diners públics” a més d’“ampliar la disponibilitat del servei per a residents i visitants”, ha assenyalat el regidor.
Així doncs, la companyia ha instal•lat la tecnologia necessària per a la lectura de targetes i les obertura automàtica d'accessos, de manera que l'entrada i l'eixida ja poden realitzar-se a qualsevol hora del dia o de la nit. Fins a fa uns dies l'aparcament tancava a les 19.00 i obria de nou a les 7.00 hores, per la qual cosa l'ús quedava limitat als abonats.
El bon funcionament del servei 24 hores de l'aparcament subterrani durant la setmana de festa de Santa Quitèria ha portat a la signatura a aplicar finalment durant els 365 dies aquest horari. La representant de la gestora, Gema Agost, ha confirmat que els usuaris abonats al servei hauran d'acudir a la finestreta d'atenció al públic per a renovar les seues targetes durant les pròximes setmanes. Per la seua banda, la Policia Local d'Almassora ha realitzat una anàlisi de la senyalització existent en els accessos al pàrquing i ha elaborat una llista de propostes de millora que facilitarà a l'empresa.
Cal assenyalar que la firma ha creat una nova tarifa plana per a tota la jornada que tindrà un cost de sis euros. Les persones usuàries també disposaran de trams de vuit hores (de 7.00 a 15.00, de 15.00 a 23.00 i de 23.00 a 7.00) per un preu de dos euros. Una altra de les millores és que aquestes tarifes, que resulten més econòmiques, s'aplicaran de dilluns a diumenge, ja que fins ara només estaven vigents entre setmana.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana