Almassora: Almassora convoca el XVI Concurs de Disseny de l'Agenda Jove


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/183322_110827/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 20-03-2019
Almassora convoca el XVI Concurs de Disseny de l'Agenda Jove

La Regidoria de Joventut d'Almassora ha obert el termini de presentació de propostes per al XVI Concurs de Disseny de l'Agenda Jove, el qual tancarà la participació el 17 de maig. La creació guanyadora il•lustrarà la portada de la pròxima edició de l'agenda i el guanyador o guanyadora es portarà un premi de 450 euros, mentre que el segon premi estarà dotat amb 150 euros.
Finalitzat el termini, un jurat compost per persones vinculades a les arts plàstiques i a entitats juvenils i presidit pel regidor de Joventut, Xavier Trenco, valorarà els treballs i triarà els dos millors. L'edil ha animat als i les joves "amb inquietuds creatives i artístiques" a participar en la convocatòria i a "repetir les altes xifres de concurrència de la passada edició", en la qual van superar la vintena de propostes.
Tant el tema com l'estil utilitzat per al disseny són lliures, encara que el resultat final ha de tindre una grandària equivalent a DIN A5 i anar muntat sobre una cartolina de 25x19 centímetres. Així mateix, la il•lustració haurà d'incloure obligatòriament el text: Agenda Jove 2019-2020 Almassora.
Cal recordar que, el certamen inclou dues categories. L'A és per a joves de 12 a 18 anys i la B per a artistes de fins a 30. Els i les artistes que es presenten, hauran d'indicar en els seus dissenys la categoria per la qual concorren i acompanyar la proposta amb un sobre tancat en el qual figuren les dades personals de l'autor o autora. En el cas de tractar-se de menors, haurà de constar per escrit el consentiment de pares, mares o tutors. Les bases d'aquesta convocatòria, així com els annexos de documentació que s'ha d'emplenar per a participar, estan disponibles en la web municipal.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana