Almassora: Almassora convoca el XVI Concurs de Disseny de l'Agenda Jove


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/183322_110827/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 20-03-2019
Almassora convoca el XVI Concurs de Disseny de l'Agenda Jove

La Regidoria de Joventut d'Almassora ha obert el termini de presentaci de propostes per al XVI Concurs de Disseny de l'Agenda Jove, el qual tancar la participaci el 17 de maig. La creaci guanyadora il?lustrar la portada de la prxima edici de l'agenda i el guanyador o guanyadora es portar un premi de 450 euros, mentre que el segon premi estar dotat amb 150 euros.
Finalitzat el termini, un jurat compost per persones vinculades a les arts plstiques i a entitats juvenils i presidit pel regidor de Joventut, Xavier Trenco, valorar els treballs i triar els dos millors. L'edil ha animat als i les joves "amb inquietuds creatives i artstiques" a participar en la convocatria i a "repetir les altes xifres de concurrncia de la passada edici", en la qual van superar la vintena de propostes.
Tant el tema com l'estil utilitzat per al disseny sn lliures, encara que el resultat final ha de tindre una grandria equivalent a DIN A5 i anar muntat sobre una cartolina de 25x19 centmetres. Aix mateix, la il?lustraci haur d'incloure obligatriament el text: Agenda Jove 2019-2020 Almassora.
Cal recordar que, el certamen inclou dues categories. L'A s per a joves de 12 a 18 anys i la B per a artistes de fins a 30. Els i les artistes que es presenten, hauran d'indicar en els seus dissenys la categoria per la qual concorren i acompanyar la proposta amb un sobre tancat en el qual figuren les dades personals de l'autor o autora. En el cas de tractar-se de menors, haur de constar per escrit el consentiment de pares, mares o tutors. Les bases d'aquesta convocatria, aix com els annexos de documentaci que s'ha d'emplenar per a participar, estan disponibles en la web municipal.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana