Almassora: Almassora crea les regidories de Proximitat i Tradicions


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/6/186090_113178/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 11-06-2019
Almassora crea les regidories de Proximitat i Tradicions

L'Ajuntament d'Almassora incorporar les regidories de Proximitat i Tradicions al nou mapa organitzatiu municipal, segons ha anunciat aquest mat l'alcaldessa en funcions, Merche Gal. Totes dues delegacions formaran part d'altres rees que ja estan operatives en aquesta legislatura.
En el cas de la Regidoria de Tradicions, l'objectiu passa per posar en valor deportes, gastronomia, msica o cultura propis de la localitat. La intenci del consistori s recuperar i promocionar activitats, oci i jocs populars ?que corren el risc de perdre's i que fan singular a Almassora, una circumstncia que han reivindicat els ms majors perqu el progrs de la ciutat no signifique oblidar les nostres arrels?.
En el cas de Proximitat, l'objectiu s que el regidor o regidora que ocupe aquesta delegaci puga establir un contacte ms directe amb el venat. Reforar el contacte entre la ciutadania i l'administraci local perqu la resoluci d'incidncies i la incorporaci de peticions a l'agenda municipal siga ms efectiva.
D'altra banda, la Regidoria d'Esports incorporar l'apartat Salut com a aposta de l'equip de govern per a reforar la prevenci de malalties a partir de l'exercici fsic. De fet, el Pla d'Instal?lacions Esportives presentat el mes de febrer passat inclou la creaci de, almenys, una pista en cada barri per a facilitar l'accs del venat a la prctica esportiva.
A ms, l'rea de Modernitzaci passar a denominar-se d'Innovaci i Noves Tecnologies ja que s'encarregar de gestionar la conversi a ciutat intel?ligent a travs dels fons FEDER de la Uni Europea. Aix, el departament vigent, que es limita a l'rea d'Informtica, obrir la participaci de tcnics d'Enginyeria amb l'objectiu que Almassora se sume a la transformaci aprovada en l'Estratgia de Desenvolupament Sostenible Urb Integrat.
Cal recordar que el ple de constituci de la corporaci municipal d'Almassora tindr lloc aquest dissabte a les 12 hores. Ocuparan la mesa d'edat els regidors de major i menor edat, Javier Mart i Sergio Gmez, respectivament.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana