Almassora: Costes actuarà a la platja d’Almassora amb 200.000 euros per a pal•liar els danys de l’últim temporal


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/10/189386_115937/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Almassora | General | 07-10-2019
Costes actuarà a la platja d’Almassora amb 200.000 euros per a pal•liar els danys de l’últim temporal

Galí rep el compromís en la reunió de muníceps amb el Ministeri

L'alcaldessa d'Almassora, Merche Galí, torna hui de la seua reunió a Madrid amb el subdirector general de Sostenibilitat de la Costa i la Mar, Ángel Muñoz Cubillo, amb el compromís d'executar millores a la platja, valorades en 200.000 euros, en les pròximes setmanes. És la quantia que el Ministeri per a la Transició Ecològica ha destinat per a pal•liar els efectes de l'últim temporal en la costa de la localitat.
Galí s'ha mostrat satisfeta per aquest anunci que es materialitzarà de manera urgent per tractar-se d'obres considerades d'emergència. “És una bona notícia per a Almassora que, malgrat que el temporal no va causar grans destrosses en el nostre litoral, el Ministeri haja tingut en compte la singularitat de la nostra costa i haja reservat aquests fons que es traduiran en millores immediates”, segons la munícipe.
A la seua eixida de la reunió en la qual també han participat altres edils de la província, Galí ha valorat positivament un altre dels compromisos traslladats des del Govern, que passa per incloure en els Pressupostos de l'Estat la partida necessària per a atendre obres que frenen la regressió de la costa com les executades en Benafelí.
La munícep ha recordat que el Ministeri va adjudicar aquest estiu l'estudi per a valorar l'evolució de les obres de defensa de la costa d'Almassora. Una vegada que l'informe reculla les dades, el Ministeri per a la Transició Ecològica podria determinar noves fases d'actuació per a protegir a la platja d'Almassora de la regressió. En aquest sentit, Galí ha demanat als seus interlocutors que el Port de Castelló participe en la regeneració per la seua implicació directa en la reculada de la costa local.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana