Almenara: El Casal Jove d'Almenara serà centre examinador del Trinity College per segon any consecutiu


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/9/162784_93659/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/9/162784_93659/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/9/162784_93659/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Almenara | General | 07-09-2017
El Casal Jove d'Almenara serà centre examinador del Trinity College per segon any consecutiu

Després de l'experiència del primer any en el qual s'han oferit els cursos d'anglès Trinity College London en el Casal Jove i el local s'ha convertit en centre examinador dels mateixos, evitant el desplaçament a altres municipis dels alumnes, enguany es va a repetir l'aposta després dels bons resultats obtinguts, tal com ha destacat la regidora de Joventut, Terebel Galiano que ha afegit que “volem seguir oferint aquest servei tan necessari i positiu per a Almenara i veure de nou com més d'una vintena de veïns enguany aconsegueixen el títol oficial, tal com ha passat en el curs anterior”.
El primer pas serà la reunió informativa que s'ha convocat en el Casal Jove per al dijous que ve 14 de setembre a partir de les 19 hores on la professora Ana Castelló informarà als presents de tot el relacionat amb els cursos preparatoris d'anglès, els nivells, els grups, les taxes, el sistema d'exàmens, i tota la informació necessària. A més es realitzarà una prova de nivell gratuïta als interessats per a veure el grup idoni.
Cal recordar que durant el curs 2016-2017 a través del Trinity College London es va realitzar una àmplia oferta de cursos dels nivells A1, A2, B1, B2 i l'objectiu enguany és ampliar l'oferta també als cursos C1, sempre que es formen els grups amb el mínim nombre d'alumnes requerit. Destacar que els alumnes que es van presentar a l'examen oficial en concloure el curs, tant en primera com a segona convocatòries han aconseguit uns resultats excel·lents, en concret un 90% d'aprovats, tant en l'examen oral com a escrit.
Informar també que els certificats del Trinity estan reconeguts en tota Europa, en tenir l'acreditació Of Qual, formar part del EQF (European Qualifications Framework), però a més estan avalats pel Ministeri d'Educació i la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana. A més, el Casal Jove, en ser centre oficial, els exàmens són els mateixos en tots els centres Trinity i es realitzen a la mateixa hora pel personal especialitzat que es desplaça fins a Almenara, amb el que s'aconsegueix que els veïns inscrits no isquen de la localitat per a fer els exàmens i els realitzen en les aules del Casal Jove.